oppdatert:06.08.2004
Velkommen - hilsen fra arrangøren !
 


Velkommen til Stavanger

KFUM Stavanger har den glede å ønske alle spillere, ledere, dommere og publikum hjertelig velkommen til NM 2003 for junior 19 i Ynglingehallen - Stavanger.

Vår målsetting er at dette Norgesmesterskapet skal gå inn i historien som det beste Norgesmesterskapet noensinne. Dette skal vi oppnå ved å arrangere et prikkfritt arrangement samt å sørge for at alle involverte får en optimal service til enhver tid.

Å samle de beste juniorlagene i Norge er en spennende utfordring, men KFUM Stavanger har lang erfaring med volleyballarrangement og turneringer og vi vil benytte all vår erfaring for å sørge for at dette Norgesmesterskapet skal bli så vellykket som mulig. Det er god lagånd i klubben vår, men vi kunne ikke arrangert NM uten hjelp fra frivillige, kommunen og næringslivet. Vi takker derfor alle aktører for den fantastiske støtten vi har fått i forbindelse med arrangementet.

Vi ønsker alle deltagere fine opplevelser både på og utenfor banen, slik at dere reiser hjem fra Stavanger med mange gode minner.

Lykke til alle sammen !

Med sportslig hilsen

Lars Stangeland
Leder
KFUM Stavanger Volleyball

 

 
 

KFUM Stavanger sine samarbeidspartnere under Norgesmesterskapet