oppdatert:06.08.2004
En hilsen fra Norges Volleyballforbund !


Norges Volleyballforbund ønsker alle velkommen til Stavanger og landsfinalene i Junior 19 år.

Det er meget gledelig at KFUM Stavanger har påtatt seg årets arrangement. Klubben bemerker seg for tiden med et godt elitelag på damesiden, og med meget godt rekrutteringsarbeid i yngre årsklasser.  Det er også fint at Egersund VBK bidrar som "konsulent" for arrangementet. Som suksessfull finalearrangør for to år siden har de helt sikkert bidratt med verdifulle tips i forbindelse med årets arrangement.

Til dere som er ledere og spillere er det viktig for meg å si at forbundet jobber knallhardt for ei bedre framtid for innendørs volleyball. Dette er viktig signaler å gi, fordi enten en skal bli god inne eller i sanden så må grunnlaget legges innendørs. At vi også isolert sett ønsker å bedre nivået innendørs både på klubb- og landslag er viktig å presisere.

I KFUM Stavangers egen hall Ynglingehallen, vil det helt sikkert bli flott volleyballstemning hele helga. I kjent volleyballstil blir det glede blandet med skuffelser. Likevel er jeg sikker på at alle i ettertid vil tenke tilbake på turneringa med glede.

Jeg ønsker både deltakere, arrangører og publikum lykke til med arrangementet. 

Vennlig hilsen

NORGES VOLLEYBALLFORBUND

Edgar Broks
president


 

Norges Volleyballforbunds
samarbeidspartnere